An image of a chef wearing an apron.

Fillet-id

Dit Fillet-id er den konto , du bruger til at få adgang til Fillet tjenester på alle platforme: iOS og iPadOS, Android og web.

Dette er din konto for alt Fillet.

Konto

Sikkerhedskopiering og synkronisering Introduktion

Når du registrerer dit Fillet-id, vil alle Fillet apps automatisk sikkerhedskopiere og synkronisere dine Fillet data.

Lær mere

Bekræft Fillet-id e- adresse

Bekræft den e-mail- adresse , du vil bruge som dit Fillet-id.

Lær mere

Administrer og brug dit Fillet-id

Bekræft den e-mail- adresse , du vil bruge som dit Fillet-id.

Lær mere

Log ind på en organisation

Vis alle organisationer, hvor du er medlem, og vælg en organisation for at logge ind.

Lær mere

Fillet apps

Lær om sprog-, valuta- og regionsindstillinger i Fillet applikationer. Lær, hvordan du sikkerhedskopierer og synkroniserer dine Fillet data.

Sikkerhedskopiering og synkronisering Fillet apps

Få adgang til dine data fra enhver iOS- eller Android-enhed eller enhver webbrowser.

Lær mere

betalingsmiddel

Indstil din valuta i iOS, iPadOS, Android og webapps

Lær mere

Sprog

Indstil dit sprog i iOS-, iPadOS- og Android-apps og webapp.
Lær mere