Sikkerhedskopiering og synkronisering Introduktion

Få adgang til dine data fra enhver iOS- eller Android-enhed eller enhver webbrowser.

Oversigt

Når du registrerer dit Fillet-id, vil alle Fillet apps automatisk sikkerhedskopiere og synkronisere dine Fillet data.

Hvis du ikke registrerer et Fillet-id, gemmes dine Fillet data kun på din enhed, og dine data sikkerhedskopieres eller synkroniseres ikke.

Tip: Opdateringer det samme Fillet-id og den samme adgangskode, hver gang du bliver bedt om at logge ind på en Fillet app eller -tjeneste. Lær mere

Synkronisering af dine Fillet består af to processer: download og upload

• Download er processen med at "trække" dine data ned fra Fillet.
  • Upload er processen med at "skubbe" dine data op til Fillet.

Sidste synkroniserede dato og klokkeslæt

Når Fillet apps afslutter synkroniseringen af ​​dine Fillet data, viser appsene datoen og klokkeslættet for, hvornår synkroniseringen blev fuldført:

• Hvis din apps sidste synkroniserede dato og klokkeslæt ikke er opdateret, betyder det, at dine data stadig synkroniseres.
  • Hvis din apps sidste synkroniserede dato og klokkeslæt er den aktuelle dato og klokkeslæt, betyder det, at din synkronisering er fuldført.

Når synkroniseringen er fuldført,

• din enhed sendte data til dine andre enheder, og
  • din enhed modtog data fra dine andre enheder.

Data er ikke tilgængelige på en anden enhed

Hvis dine seneste data ikke er tilgængelige på en anden enhed, er den mest almindelige årsag, at dine data endnu ikke er synkroniseret:

• din enhed sendte ikke data til dine andre enheder, eller
  • din enhed modtog ikke data fra dine andre enheder.

Tjek venligst internetforbindelsen på hver af dine enheder.