Sikkerhedskopiering og synkronisering Fillet apps

Få adgang til dine data fra enhver iOS- eller Android-enhed eller enhver webbrowser.

Oversigt

Datasynkronisering har to hoveddele:

• Sende data fra en enhed til dine andre enheder, og
  • Modtagelse af data fra dine andre enheder.

Din beløb data og din internetforbindelse vil påvirke synkroniseringshastigheden, så giv venligst lidt tid, før synkroniseringen er fuldført.

Sådan administrerer Fillet apps datasynkronisering, det vil sige "pull"- og "push"-processerne:

Web app

Ændringer foretaget i denne webapp synkroniseres automatisk til serveren.

For Fillet webappen "pushes" data automatisk, mens du arbejder, og du kan "trække" data ved at gå til fanen Synkroniser.

Opdatering af siden eller rydning af din browsers cache vil automatisk løse de fleste problemer.

Dette hjælper dig også med at undgå problemer forårsaget af forældede data.

iOS og iPadOS

Mens synkronisering er i gang, bør du se fremskridtshjulet snurre.

Når synkroniseringen er fuldført, kan du se datoen og klokkeslættet for din sidste datasynkronisering på fanen Indstillinger .

Lær mere om synkronisering af data i Fillet iOS- og iPadOS-applikationer

Android

Tryk på knappen Synkroniser på hovedskærmen i vores Android-app.

Når synkroniseringen er fuldført, vil datoen og klokkeslættet for din sidste datasynkronisering blive vist på hovedskærmen under Sidst synkroniseret.