Bekræft Fillet-id e- adresse

Oversigt

Når du opretter en ny Fillet konto, modtager du en e-mail med et link til at bekræfte din e- adresse.

Bekræft din e- adresse for at sikre, at du ikke går glip af meddelelser om din Fillet konto og kundesupportkommunikation.

Bekræftelse af din e- adresse er også en vigtig del af funktioner som Ordrer, opdagelse og salg.

Ingen bekræftelses-e-mail

Hvis du ikke har modtaget en e-mail efter oprettelse af din Fillet konto, skal du kontrollere, om din e- adresse er stavet korrekt.

iOS og iPadOS Send bekræftelses-e-mail

iOS og iPadOS
  1. Tryk for at vælge fanen Mere (i nederste højre hjørne af din skærm).
  2. Tryk for at vælge Indstillinger.
  3. På skærmen Indstillinger skal du trykke på og derefter på Bekræft e-mail.
  4. Åbn bekræftelsesmailen, og følg instruktionerne.

Android Send bekræftelses-e-mail

Android
  1. Tryk på Min Virksomhed på hovedskærmen.
  2. I Min Virksomhed skal du trykke på , og derefter trykke på Send bekræftelses-e-mail.
  3. Åbn bekræftelsesmailen, og følg instruktionerne.