An image of a chef wearing an apron.

Fillet-ID

Ditt Fillet-ID är kontot du använder för att komma åt Fillet tjänster på alla plattformar: iOS och iPadOS, Android och webben.

Detta är ditt konto för allt Fillet.

konto

Säkerhetskopiera och synkronisera Introduktion

När du registrerar ditt Fillet-ID kommer alla Fillet appar automatiskt att säkerhetskopiera och synkronisera dina Fillet .

Läs mer

Verifiera Fillet-ID e-postadress

Verifiera e-postadressen som du vill använda som ditt Fillet-ID.

Läs mer

Hantera och använd ditt Fillet-ID

Verifiera e-postadressen som du vill använda som ditt Fillet-ID.

Läs mer

Logga in på en organisation

Visa alla organisationer där du är medlem och välj en organisation för att logga in.

Läs mer

Fillet

Lär dig mer om språk-, valuta- och regioninställningar i Fillet applikationer. Lär dig hur du säkerhetskopierar och synkroniserar dina Fillet .

Säkerhetskopiera och synkronisera Fillet

Få åtkomst till dina data från valfri iOS- eller Android-enhet, eller vilken webbläsare som helst.

Läs mer

Valuta

Ställ in din valuta i iOS, iPadOS, Android och webbappar

Läs mer

Språk

Ställ in ditt språk i iOS-, iPadOS- och Android-appar och webbappar.
Läs mer