Valuta

Ställ in din valuta i iOS, iPadOS, Android och webbappar

Valuta i webbapp

Du kan välja vilken valuta du vill att Fillet webbappen ska använda.

webb
  1. Logga in på ditt konto.

Team & Organisationer Om du är medlem i en organisation som har en aktiv prenumeration, kontrollera att du är inloggad på den organisationen.

Dricks:

Välj "Byt konto" för att logga in på ditt individuella konto eller ett organisationskonto.

2. Select the following: Använd webbappen
  3. Select the following: Byt till en annan region och ett annat språk
  4. Välj ett språk
  5. Starta webbappen

Valuta i appar för iOS, iPadOS och Android

Fillets iOS-, iPadOS- och Android-appar använder automatiskt samma valuta som din enhets region.

Din enhets region är den region som du ställer in i enhetens inställningar.

Om du vill ändra valutan i Fillet ändrar du region i enhetens inställningar.

iOS och iPadOS
  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Allmänt.
  3. Tryck på Språk och region och sedan på Region.
  4. Välj språk
Android
  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på Språk och inmatning.
  3. Tryck på Språk och välj sedan din valuta.