Säkerhetskopiera och synkronisera Introduktion

Få åtkomst till dina data från valfri iOS- eller Android-enhet, eller vilken webbläsare som helst.

Översikt

När du registrerar ditt Fillet-ID kommer alla Fillet appar automatiskt att säkerhetskopiera och synkronisera dina Fillet .

Om du inte registrerar ett Fillet-ID sparas dina Fillet endast på din enhet och dina data kommer inte att säkerhetskopieras eller synkroniseras.

Dricks: Använd samma Fillet-ID och lösenord varje gång du blir ombedd att logga in på en Fillet app eller tjänst. Läs mer

Att synkronisera din Fillet består av två processer: nedladdning och uppladdning

• Nedladdning är processen att "dra" ner din data från Fillet.
  • Uppladdning är processen att "skjuta" upp din data till Fillet.

Senaste synkroniserade datum och tid

När Fillet har slutfört synkroniseringen av dina Fillet visar apparna datum och tid för när synkroniseringen slutfördes:

• Om datum och tid för Senaste synkronisering av din app inte uppdateras betyder det att din data fortfarande synkroniseras.
  • Om appens senaste synkroniserade datum och tid är det aktuella datumet och tiden betyder det att synkroniseringen är klar.

När synkroniseringen är klar,

• din enhet skickade data till dina andra enheter, och
  • din enhet tog emot data från dina andra enheter.

Data är inte tillgänglig på en annan enhet

Om din senaste data inte är tillgänglig på en annan enhet är den vanligaste orsaken att din data inte är synkroniserad ännu:

• din enhet skickade inte data till dina andra enheter, eller
  • din enhet tog inte emot data från dina andra enheter.

Kontrollera internetanslutningen på var och en av dina enheter.