Verifiera Fillet-ID e-postadress

Översikt

När du skapar ett nytt Fillet konto får du ett e-postmeddelande med en länk för att verifiera din e-postadress.

Verifiera din e-postadress för att säkerställa att du inte missar aviseringar om ditt Fillet konto och kundsupportkommunikation.

Att verifiera din e-postadress är också en viktig del av funktioner som beställningar, upptäckt och försäljning.

Inget verifieringse-postmeddelande

Om du inte har fått ett e-postmeddelande efter att du skapat ditt Fillet konto, kontrollera att din e-postadress är rättstavad.

iOS och iPadOS Skicka bekräftelsemail

iOS och iPadOS
  1. Tryck för att välja fliken Mer (i det nedre högra hörnet av skärmen).
  2. Tryck för att välja Inställningar.
  3. På skärmen Inställningar trycker du på och sedan på Verifiera e-post.
  4. Öppna verifieringsmeddelandet och följ instruktionerna.

Android Skicka bekräftelsemail

Android
  1. På huvudskärmen trycker du på Min företagsprofil.
  2. I Min företagsprofil trycker du på och sedan på Skicka verifieringse-post.
  3. Öppna verifieringsmeddelandet och följ instruktionerna.