An image of a chef wearing an apron.

Fillet ID

Jou Fillet ID is die rekening wat jy gebruik om toegang tot Fillet dienste op alle platforms te kry: iOS en iPadOS, Android en web.

Dit is jou rekening vir alles Fillet.

Rekening

Rugsteun en sinkroniseer Inleiding

Wanneer jy jou Fillet ID registreer, sal alle Fillet toepassings outomaties jou Fillet data rugsteun en sinkroniseer.

Leer meer

Verifieer Fillet ID e-posadres

Verifieer die e-posadres wat jy as jou Fillet ID wil gebruik.

Leer meer

Bestuur en gebruik jou Fillet ID

Verifieer die e-posadres wat jy as jou Fillet ID wil gebruik.

Leer meer

Meld aan by 'n organisasie

Bekyk alle organisasies waar jy 'n lid is en kies 'n organisasie om aan te meld.

Leer meer

Fillet toepassings

Kom meer te wete oor taal-, geldeenheid- en streekinstellings in Fillet toepassings. Leer hoe om jou Fillet data te rugsteun en te sinkroniseer.

Rugsteun en sinkroniseer Fillet toepassings

Toegang tot jou data vanaf enige iOS- of Android-toestel, of enige webblaaier.

Leer meer

Geldeenheid

Stel jou geldeenheid in iOS, iPadOS, Android en webtoepassings

Leer meer

Taal

Stel jou taal in iOS-, iPadOS- en Android-toepassings en webtoepassings.
Leer meer