Rugsteun en sinkroniseer Inleiding

Toegang tot jou data vanaf enige iOS- of Android-toestel, of enige webblaaier.

Oorsig

Wanneer jy jou Fillet ID registreer, sal alle Fillet toepassings outomaties jou Fillet data rugsteun en sinkroniseer.

As jy nie 'n Fillet ID registreer nie, sal jou Fillet data net op jou toestel gestoor word en jou data sal nie rugsteun of sinkroniseer nie.

Wenk: Gebruik dieselfde Fillet ID en wagwoord elke keer as jy gevra word om by 'n Fillet toepassing of diens aan te meld. Leer meer

Die sinkronisering van jou Fillet data bestaan ​​uit twee prosesse: aflaai en oplaai

• Aflaai is die proses om jou data van Fillet af te "trek".
  • Oplaai is die proses om jou data op te "stoot" na Fillet.

Laaste gesinkroniseerde datum en tyd

Wanneer Fillet programme klaar sinkroniseer jou Fillet data, sal die programme die datum en tyd wys van wanneer die sinkronisering voltooi is:

• As jou program se Laaste gesinkroniseerde datum en tyd nie opgedateer is nie, beteken dit dat jou data steeds sinkroniseer.
  • As jou program se Laaste gesinkroniseerde datum en tyd die huidige datum en tyd is, beteken dit jou sinkronisering is voltooi.

Wanneer sinkronisering voltooi is,

• jou toestel het data na jou ander toestelle gestuur, en
  • jou toestel het data van jou ander toestelle ontvang.

Data nie op 'n ander toestel beskikbaar nie

As jou jongste data nie op 'n ander toestel beskikbaar is nie, is die mees algemene rede dat jou data nog nie gesinkroniseer is nie:

• jou toestel het nie data na jou ander toestelle gestuur nie, of
  • jou toestel het nie data van jou ander toestelle ontvang nie.

Gaan asseblief die internetverbinding op elkeen van jou toestelle na.