Geldeenheid

Stel jou geldeenheid in iOS, iPadOS, Android en webtoepassings

Geldeenheid in webtoepassing

Jy kan kies watter geldeenheid jy wil hê die Fillet webtoepassing moet gebruik.

Web
  1. Meld aan by jou rekening.

Spanne & Organisasies As jy 'n lid is van 'n organisasie wat 'n aktiewe intekening het, maak seker dat jy by daardie organisasie aangemeld is.

Wenk:

Kies "Skakel rekening" om by jou individuele rekening of 'n organisasierekening aan te meld.

2. Select the following: Gebruik webtoepassing
  3. Select the following: Verander na 'n ander streek en taal
  4. Kies 'n plek
  5. Begin webtoepassing

Geldeenheid in iOS-, iPadOS- en Android-toepassings

Fillet se iOS-, iPadOS- en Android-toepassings gebruik outomaties dieselfde geldeenheid as jou toestel se streek.

Jou toestel se streek is die streek wat jy in jou toestel se Instellings gestel het.

Om die geldeenheid in Fillet -toepassings te verander, verander die streek in jou toestel se Instellings.

iOS en iPadOS
  1. Maak die Instellings-toepassing oop.
  2. Tik Algemeen.
  3. Tik op Taal en streek, tik dan op Streek.
  4. Kies plek
Android
  1. Maak die Instellings-toepassing oop.
  2. Tik op Taal en invoer.
  3. Tik op Taal en kies dan jou geldeenheid.