Rugsteun en sinkroniseer Fillet toepassings

Toegang tot jou data vanaf enige iOS- of Android-toestel, of enige webblaaier.

Oorsig

Datasinkronisering het twee hoofdele:

• Die stuur van data vanaf 'n toestel na jou ander toestelle, en
  • Ontvang tans data vanaf jou ander toestelle.

Jou hoeveelheid data en jou internetverbinding sal sinkroniseringspoed beïnvloed, so laat asseblief 'n geruime tyd toe vir sinkronisering om te voltooi.

Dit is hoe Fillet toepassings datasinkronisering bestuur, dit wil sê die "trek" en "stoot" prosesse:

• Vir die Fillet webtoepassing word data outomaties “gestoot” terwyl jy werk, en jy kan data “trek” deur na die Sync-oortjie te gaan.
  • Vir die Fillet Android-toepassing word data gesinkroniseer wanneer jy "Sinkroniseer" op die tuisskerm kies.
  • Sinkroniseer data in die Fillet iOS- en iPadOS-toepassings

Web app

Veranderinge wat in hierdie webtoepassing gemaak word, word outomaties met die bediener gesinkroniseer.

Vir die Fillet webtoepassing word data outomaties “gestoot” terwyl jy werk, en jy kan data “trek” deur na die Sync-oortjie te gaan.

Deur die bladsy te verfris of jou blaaierkas uit te vee, sal die meeste probleme outomaties opgelos word.

Dit help jou ook om probleme te vermy wat veroorsaak word deur verouderde data.

iOS en iPadOS

Terwyl sinchronisasie aan die gang is, behoort jy die vorderingswiel te sien draai.

Wanneer sinkronisering voltooi is, kan jy die datum en tyd van jou laaste datasinkronisering in die Instellings-oortjie sien.

Kom meer te wete oor die sinkronisering van data in Fillet iOS- en iPadOS-toepassings

Android

Tik die Sync-knoppie in die hoofskerm van ons Android-toepassing.

Wanneer sinkronisering voltooi is, sal die datum en tyd van jou laaste datasinkronisering in die hoofskerm onder Laas gesinkroniseer word.