Moneda

Estableix la teva moneda a iOS, iPadOS, Android i aplicacions web

Moneda a l'aplicació web

Podeu triar quina moneda voleu que utilitzi l'aplicació web Fillet .

Web
  1. Inicieu la sessió al vostre compte.

Equips i organitzacions Si sou membre d'una organització que té una subscripció activa, comproveu que hàgiu iniciat la sessió a aquesta organització.

Consell:

Seleccioneu "Canvia de compte" per iniciar la sessió al vostre compte individual o a un compte d'organització.

2. Select the following: Utilitza l'aplicació web
  3. Select the following: Canvia a una regió i idioma diferents
  4. Seleccioneu una configuració regional
  5. Inicieu l'aplicació web

Moneda a les aplicacions d'iOS, iPadOS i Android

Les aplicacions per a iOS, iPadOS i Android de Fillet utilitzen automàticament la mateixa moneda que la regió del vostre dispositiu.

La regió del vostre dispositiu és la regió que heu definit a la configuració del vostre dispositiu.

Per canviar la moneda a les aplicacions Fillet , canvia la regió a la configuració del dispositiu.

iOS i iPadOS
  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu General.
  3. Toqueu Idioma i regió i, a continuació, toqueu Regió.
  4. Seleccioneu la configuració regional
Android
  1. Obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Idioma i entrada.
  3. Toqueu Idioma i, a continuació, seleccioneu la vostra moneda.